Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt...

5 december.

Annons

Äntligen har gatan "målats om" på Norra Rådmansgatan i höjd med Nygatan. Nu slipper bilar trängas på busshållplatsen Rådhuset norrut. Nästa önskemål: Måla bussfil på hållplatserna på Södra Kungsgatan fram till Polhemsskolan så slipper bilarna "slåss" med bussarna där. Ge bussarna större prioritet.

Lars Bussförare

Gävles svarta får tycks vara Valboborna. Inga bussar till Norra Valbo. Lägga ner badhuset och ingen julgran i år.

Karl Gustaf Skoog

Olle Käll, tack för att du vill att vi ska värna om vårt svenska språk.

E. M

I en artikel i GD 29/11 står det att vi har plats för fler flyktingbarn. Det kan man bara påstå om vi bygger bort bostadsbristen för dem som redan bor här. Det finns så många som längtar efter en egen bostad, men tvingas bo hemma hos föräldrar. Vi ska naturligtvis ha invandring men bara i en sådan omfattning att den inte drabbar dem som redan bor här i landet.

Goran

En stort tack till er journalister, som du, Maria Brander, skrev en väldigt fin krönika om. Det är så sant som du skrev, att om inte ni vågar skriva så är det kört för ett levande samhälle. Nej, fortsätt ge plats för alla och att ni vinklar en del beror nog mest på att hjärnan är byggd individuellt på alla människor.

Crister Ericsson

lassE: Så underbar med en männisdka som vågar sätta ner foten angående våldet. Själv tycker jag att alla våldsverkare ska puliceras i repsektive lokaltidningar så att vi andra kan fly undan dem.

I. L

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons