Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Angående Lenas ”Nog kan ni väl räkna” 17/1 så kan jag inte annat än hålla med och förundras över resonemanget. Själv var jag för en tid sedan inne på Nordea i Gävle. Köade länge och skulle sedan bara växla så jag fick fina ”ge-bort-slantar”.

”Nej det går inte. Vi har inga pengar här.”, blev svaret. Snopen gick jag till kiosken mitt emot. Fick ju växlat men det blev inga snygga släta sedlar förstås. Konstigt att banker inte har pengar...

Jeanette

Alla borde bojkotta Swedbank. Jag har avslutat mitt konto där. Jag vill välja själv. Jag vill gå in på banken och sätta in och ta ut pengar.

Folk måste få välja själva om de vill ha kort eller ta ut och sätta in pengar på banken.

Tacka vet jag Nordea men jag såg i tidningen den 19/1 att den banken också funderar på att sluta med kontanter. Då avslutar jag mina affärer och konton där och jag hoppas att många gör likadant. Tur då att Handelsbanken finns...

En som vill fortsätta ta ut och sätta in pengar på bankerna

Vad har vi för användning av bankerna? Du får inte ta ut eller sätta in pengar på Swedbank längre. Vi ska bara få rådgivning på banken om vår ekonomi. Ta min mor som exempel har garantipension, det räcker till räkningar och mat. Vad behöver hon rådgivning til? Inte heller låginkomsttagare har något att hämta på banken längre. Vi borde alla gå ihop och byta bank. Borde inte banken vara till för alla och inte bara ”gräddan”? Uppmanar alla som har Swedbank att tänka över hur detta kommer att påverka er.

Vendela

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons