Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låna min kropp i 24 timmar och känn mina smärtor

/
  • Det känns som om det ska gå så fort som möjligt i vården, skriver signaturen. Observera att bilden är arrangerad.

Annons

Jag är trött, trött på att ingen lyssnar. Trött på att ingen vill se. Trots att jag vet att jag inte är ensam så känner jag mig just nu ensammast i världen. Jag mår dåligt månad efter månad. Besöker läkare efter läkare, inget händer.

Det känns som många läkare, i alla fall de jag träffat nu under denna period, bara ger mig någon medicin för att jag sedan bara ska gå därifrån. Sen visar det sig att det var fel.

"Det är så här det är, det finns inte tillräckligt med läkare" fick jag som svar när jag ifrågasatte varför jag skulle behöva vänta över en månad när jag ringde in med magsmärtor som jag knappt kunde gå med.

Akuten skickar hem en, och hälsocentraler och liknande bara skickar runt en som en jävla studsboll till någon annan. Jag ger upp snart, jag kommer att få gå runt och må så här för jag är för nerbruten för att ta denna fight själv.

När jag lägger mig på kvällarna har jag ingen aning om hur jag kommer må nästa morgon, det är läskigt. Jag skäms också. Skäms över att jag var och varannan vecka måste vara hemma från jobbet, ett jobb som jag älskar så himla mycket och verkligen vill vara på, det är tufft.

Jag säger inte att läkare inte är bra på sitt jobb, jag menar bara att just nu känns det som att det ska gå så fort som möjligt. Och det funkar inte, inte när det handlar om människors hälsa. Det ska inte behöva vara så här.

"Allt ser bra ut." Ja för dig kanske men låna min kropp i 24 timmar och känn smärtorna jag har så får vi se sen vad du säger.

Trött och frustrerad tjej

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons