Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu byter jag parti!

Fredrik Reinfeldt, jag är frustrerad,förbannad och besviken beträffande min pension. Du har glömt bort oss pensionärer och vad vi har uträttat för samhället.

Annons

Du har bara ett för ögonen och det är jobbskatteavdrag. Pensionen är en förlängning av lönen varför pensionsskatteavdrag också ska göras i så fall. Vidare ska pension och lön ha samma skattetabell.

Jag har röstat moderat i alla år, men nu är det slut med det. Jag kommer i protest, att rösta på Sverigedemokraterna. Jag finner inget annat alternativ. Det är en demokratisk rättighet att rösta, men det borde också vara en demokratisk rättighet, att kräva en återbetalning av de lån vilka togs ur pensionsfonderna tidigare.

Löner och pensioner är basen i samhällsstrukturen, varför de ska behandlas med högsta prioritet och värdighet.

Jag finner ett förakt i ditt agerande gentemot oss pensionärer, varför jag förstår att du inte räknar med våra röster, men kom ihåg: Vi är många pensionärer som ska rösta.

Jag kan inte acceptera en sänkt pension, samtidigt som bland annat ni riksdagsledamöter roffar åt er stora lönehöjningar och orimliga pensionsförmåner. Var är demokratin?

Jag fick sänkt pension med 218 kronor i månaden. Det känns desperat, att efter många år byta parti, men jag är utomordentligt trött på ditt nonchalanta agerande mot oss pensionärer.

Ledsen och fattigare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons