Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta se kommunen som ett offer

Det är med en känsla av förvåning och bestörtning som jag hör och läser kommentarer från Carina Blank, Göran Arnell med flera angående förskingringshärvan i vår kommun.

Annons

Trots att jag personligen ”endast” är skattebetalare (kommunanställd dessutom) så tycker jag att det är pinsamt när man nu besöker Stockholm och får en leende kommentar när man berättar att man kommer från Gävle. Vi vanliga människor i denna kommun uppskattar inte riktigt att hamna på första sidan i tidningen av denna anledning! Och att nu TV dessutom förärar vår kommun en plats även på riksnivå är väl inte heller något som gör att man blir stoltare över att bo i Gävle.

Vad är det som gör er politiker och ansvariga i denna kommun så fullständigt i avsaknad av insikt, känsla av ansvar? Och kanske det mest skrämmande av allt: Ni saknar kompetens för det ni gör!

Skulle detta ha förekommit på ett privat företag? Nej, och om något liknande skulle visa sig, så garanterar jag att ansvariga omgående hade fått ställa sina platser till förfogande och dessutom fått skämmas.

Men det är som ansvarige utredaren uttryckte i sin rapport ”man får det man betalar för”. Är det dessa personer som fått invånarnas röster?

Det är dags för rannsakan nu. Sluta se dig/kommunen som ett offer, Carina Blank. Det blir bara ännu mer patetiskt i allmänhetens ögon.

Är det dessa politiker och ansvariga som vi vill ha i Gävle Kommun? Det är hög tid att samtliga ansvariga nu gör en riktig handling, att avgå och visa att ni för en gångs skull tar ett ansvar.

Välkommen ombord

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons