Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skutskärs IF bygger egen bandyhall

/

SKUTSKÄR Skutskärs IF fixar sin egen bandyhall om inte kommunen längre vill satsa på bandyn. Det meddelade styrelsen vid en presskonferens under förmiddagen.

Annons
- Vi känner ett stöd från hela idrottssverige. Vi har många företag som vill vara med och sponsra. Stora företag, säger klubbens ordförande Kent Hockman.
I går kväll hade klubben styrelsemöte efter kommunens förslag att stänga bandyplanen. Där kom man fram till att köra på egen hand om nu inte kommunen vill vara med.
- Vi är chockade över kommunens beslut. Det är väldigt ledsamt att man inte vill utnyttja det starka varumärke som bandyn är för Skutskär, säger Kent Hockman.

Han understök dock att det inte finns något agg gentemot kommunalråd Lars Skytt och att klubben tar starkt avstånd mot de hot som riktats mot Lars Skytt på klubbens hemsida.
-Lars SKytt har agerat som kommunalråd och ska ha kritik där inte som privatperson. Jag känner Lars och ar stor respekt för honom. Nu tycker jag i och för sig inte att det finns något som kan uppfattas som hot där.
Om allt går som det är tänkt blir hallen verklighet säsongen 2009/2010. Mellan 10 och 20 miljoner kronor förväntas prislappen bli på.

Läs mer i morgondagens GD.

Mer läsning

Annons