Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett mycket händelserikt år

Annons

2017 är snart slut och vi går in i 2018. Det är inte alla som gillar det, men jag tycker det är spännande med nya år. Men vet liksom inte riktigt vad som ska hända och blir överraskad varje gång det inträffar något. Och då menar jag förstås det positiva. Det är inte lika roligt om det är negativt. Det kan jag hålla med om.

Om vi ska backa bakåt på 2017 så kan jag inte klaga på att det inte hänt något. Det började ganska lugnt och stegrade sig med händelser vartefter månaderna gick. Tråkiga januari försvann faktiskt ganska fort och februari hängde på.

I mars blev det en resa till varmare breddgrader, mycket härligt. Det gav lite ny energi och av bara farten sprang veckorna på. Snart blev det juni och dottern och jag åkte på vår traditionsenliga solresa. Dessutom packade hon med sig sin garderob, med mera och flyttade tillbaka över sommaren för att jobba.´

Och apropå på att packa bestämde jag och C oss för att bli sambo. Det blev en hel del packande, rensning, slängande och så vidare innan allt var klart. Tänk att man lyckas samla på sig så mycket saker. Så nu är det bara min tur och försöka tömma mina förråd. Det finns att göra.

Men det var inte nog med det. Innan sommaren och semestern var slut hade vi också blivit kolonistugeägare. Om någon för några år sedan sagt till mig att jag i framtiden skulle vara ägare till en kolonistuga, hade jag nog skrattat mig fördärvad. Men nu är det så!

Världens mysigaste stuga, med allt vad man behöver för ett sommarboende. Tänk att ha närheten till stan, affärer och lägenheten, men ändå känns det som man kommer till landet, och lugnet lägger sig i kroppen så fort man kommer dit. Så härligt.

Så trots att sommaren inte var den bästa, med mycket regn, moln och inte speciellt varmt, så hade vi det riktigt mysigt i vår lilla stuga.

Hösten rullade på, med lite påfyllnad av sol och energi i september, en resa ner till dottern i oktober och lite festligheter i november.

Som ni märker har jag inte mycket att klaga på. Naturligtvis hoppas jag att alla ska kunna få ha det bra, trots att jag vet att så inte är fallet. Men vi ser framåt och som vanligt håller vi nu tummarna att vi alla, både inom närmaste familjen, vänner, alla i Gävle, Sverige och hela världen kommer att få ett riktigt bra år 2018.

Men nu börjar vi med att fira jul och nyår. Så får vi se vad det nya året har att erbjuda.

Jag önskar er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

Och Grattis alla vi som fyller år!

Mer läsning

Annons