Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TOLVFORS IF– SANDVIKENS IBK

6–0 efter två perioder och matchen mellan Tolvfors och Sandviken i division 3 herrar var redan avgjord. Men Sandviken bet ihop och spelade 3–3 i sista perioden vilket gav 9–3 i slutresultat. – Vi är ett bättre lag, säger Nils Funseth i Tolvfors.

Annons

MATCHENS TRE STJÄRNOR

HHH Erik Nygren, mv, Sandviken.

Utan ”Nygga” i mål hade Sandviken fått stryk med långt över tvåsiffrigt. Han gjorde många helt fenomenala räddningar, men vad hjälpte det en dag som denna.

HH Nils Funseth, b, Tolvfors.

Forwarden som fick vikariera på backplatsen på grund av skador och sjukdomar, men vad spelade det för roll. Funseth gjorde ändå ett mål och en assist, hans mål var dessutom matchens soloprestation.

H Joakim Edlund, f, Tolvfors.

En snabb spelare med bra spelsinne och ett bra skott.

TUMMEN UPP & NED

För moralen Sandviken ändå visar i den tredje perioden när matchen egentligen redan är avgjord. Man går ut och visar att man inte gett upp och spelar faktiskt 3–3 i sista perioden.

Allt tjafs och all tid det tog vid utvisningarna som blev i den tredje perioden. Det var stor oreda och det tog tid innan domarna och sekretariatet fått ordning på tiden och spelarna.

MATCHENS CITAT

”Det är inte så noga med målen för mig längre. Det var viktigare när man var yngre. Nu gör jag det jag kan och huvudsaken är att laget vinner.”

(Nils Funseth efter matchen om att han gjorde mål även som vikarierande back.)

Mer läsning

Annons